پرستار مرد به آلمانی2022-08-01

مهاجرت پرستاران به آلمان 2024 + شرایط، هزینه‌ها و مدارک لازم

علاوه بر این، مدارک تکمیلی مانند گواهی سلامت پزشکی، گواهی عدم سوءپیشینه، پاسپورت، ارائه سابقه کار در صورت نیاز و در برخی موارد نیز گواهی تایید مدارک تحصیلی از مرجع تخصصی آلمان نیز مورد نیاز باشد. داشتن قرارداد کاری یا پیشنهاد شغلی از سوی یک کارفرما در آلمان نیز می‌تواند به تسریع روند انتقال کمک کند. خانواده پرستاران در آلمان بسته به تجربه، موقعیت شغلی و محل کار متفاوت است. بر اساس آمار سال 2024، پرستاران تازه‌کار معمولاً ماهانه حدود 2500 تا 3000 یورو حقوق ناخالص ماهیانه دریافت می‌کنند. با افزایش تجربه کاری و تخصص، این مبلغ می‌تواند به 4000 یورو یا بیشتر ماهیانه ناخالص افزایش یابد.

اما اگر بخواهید بدون نیاز به این مدرک به آلمان مهاجرت کنید و در حرفه پرستاری مشغول کار شوید، یک مسیر برای شما وجود دارد. علاوه بر این، برخی هزینه‌های جانبی مانند بیمه و هزینه‌های مرتبط با اسکان در آلمان نیز وجود دارد. به همین دلیل، مجموعه اریکا همواره در تلاش است بتواند هزینه‌های مهاجرت پرستاری به آلمان را در توافقات خود با کارفرمایان، حذف و یا کاهش دهد. در ادامه، به بخشی از هزینه‌های قابل پوشش مهاجرت پرستاران به آلمان توسط کارفرمایان طرف قرارداد با اریکا، اشاره می کنیم. گزینه دیگر، مهاجرت تحصیلی پرستاران به آلمان برای کسب دانش پرستاری در دانشگاه‌های این کشور است. این گزینه معمولاً برای کسانی است که می‌خواهند در سطح بالاتری از پرستاری کار کنند و ممکن است، نیاز به مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد رشته پرستاری در آلمان داشته باشند.

حقوق کمک پرستاران بین 2500 تا 5500 یورو است و آنها 5 روز در هفته و در سه شیفت کار می کنند. برای شرکت در این دوره ها معمولا مدرک دیپلم لازم است و پس از قبولی در آزمون نهایی می توان در بخش های مختلفی مانند بیمارستان ها و مراکز درمانی مشغول به کار شد. پرستاران برای ورود به آلمان، نیاز به تسلط به زبان آلمانی در سطح B1 یا B2 دارند. هزینه‌های اخذ مدارک و گواهی‌های رسمی در کشور خود و ترجمه آن‌ها به آلمانی، از دیگر موارد قابل‌توجه در این مسیر است. فرآیند مهاجرت به آلمان به‌طور میانگین از شروع رسمی تا دریافت ویزای کاری، 5 تا 6 ماه زمان می‌برد. هزینه‌های مهاجرت به آلمان برای پرستاران، به‌دلیل عوامل مختلفی از جمله سطح مهارت زبان، نوع روش مهاجرت و ایالت مورد نظر، متغیر است.

همچنین، پرستارانی که با کمک اریکا از طریق ویزای کار پرستاری به آلمان مهاجرت می‌کنند، می‌توانند هم‌زمان ویزای همراه خانواده را نیز دریافت نموده، درحالی‌که نیاز به اثبات تمکن مالی هم نداشته باشند. این روش ایده آل ترین شرایط ممکن، برای مهاجرت پرستار به آلمان را فراهم می‌کند. بدان معنا که یک نهاد معتبر در کشور آلمان، باید تأیید کند که مدرک تحصیلی خارجی که ممکن است شامل مدارک دانشگاهی نیز شود، تا چه میزان با استانداردهای مربوط به شغل پرستاری در آلمان مطابقت دارد. اریکا اولین شرکتی است که بالاترین ارزشیابی مدارک شغلی و تحصیلی را برای مدارک پرستارهای ایرانی گرفته است. این بدان معناست که اریکا در اکثر اوقات موفق به اخذ ارزشیابی یا انرکنونگ کامل و معادل مدرک پرستاری در کشور آلمان شده است. پرستاران می‌توانند با کمک اریکا، بدون نیاز به ماه‌ها کار به‌عنوان کمک پرستار و با دریافت کامل‌ترین انرکنونگ (Anerkennung) در کشور آلمان وارد بازار کار شوند.

مصاحبه در سفارت آلمان، مرحله مهمی در مسیر مهاجرت پرستاران به این کشور است. موفقیت در این مصاحبه، نیازمند آمادگی کامل و آگاهی از سوالات احتمالی است. در ادامه، به بررسی سوالات رایج و نکات کلیدی برای موفقیت در این مصاحبه می‌پردازیم. حوزه‌هایی مانند پرستار مطب، پرستار در بیمارستان، پرستار سالمندان، پرستار اطفال و …. در صورت نیاز، می‌توانید از خدمات مشاوره‌ای و وکالت موسسه مهاجرتی مهرآفرین در زمینه مهاجرت به آلمان بهره‌مند شوید. مشاوران ما با اشراف کامل به قوانین و مقررات مربوطه، شما را در مسیر مهاجرت و اخذ اقامت آلمان یاری خواهند کرد.

این مدرک باید به صورت رسمی به زبان آلمانی ترجمه شده و قابل معادلسازی باشد. همچنین، ارائه مدرک آلمانی در سطح B2 از الزامات کلیدی است که توانایی ارتباط با بیماران و همکاران در کشور آلمان را تضمین می کند. در این مسیر، داشتن مدرک تحصیلی معتبر، مدرک زبان B2 و آمادگی برای شرکت در دوره‌های تخصصی مورد نیاز از الزامات و پیش نیاز های این روش و مسیر ورود به کشور آلمان است. پرستاران بدون انجام کاری می‌توانند به‌عنوان کمک‌پرستار (Pflegehilfskraft) شروع به کار کنند و پس از کسب تجربه و مقایسه‌سازی مدارک، به جایگاه‌های رسمی‌تر ارتقا پیدا کنند. از دیگر روش های مهاجرت کادر درمان به آلمان می توان به ویزای جستجوی کار اشاره کرد.

یک گروه بزرگ از اسامی مذکر در زبان آلمانی وجود دارد که با اصطلاحی به نام N-Deklination شناخته می شوند. این اسامی به این حالت هستند که در تمامی حالات اسمی به جز حالت فاعلی در آخرشان یک حرف n و یا en آورده می شود. که در این کلمه در حالت مفعول مستقیم den Angestellten و حالت مفعول غیرمستقیم dem Angestellten و در حالت ملکی یا مالکیت به صورت des Angestellten بیان می شود. برای حالت مونث نیز به همین شکل است اما به همراه حرف اضافه die به صورت die Angestellte بیان می شود. در نظر داشته باشید مشاورین موسسه حقوقی سروش فردا ، همگی تعلیم کافی را برای پاسخگویی به سوالات شما دیده اند.

اگر این مقاله را تا انتها بخوانید، می توانید با شرایط ویزای کار آلمان برای پرستاران در سال 2025 کاملا آشنا شوید. همانطور که می دانید یک سیستم قضایی عادلانه باعث میشه تا یک کشور برای زندگی کردن راحت تر و برای پیشرفت بهتر عمل کنه و آلمان در بین ۱۰ کشور برتر دنیا در این زمینه می باشد. اگر به عنوان یک وکیل در آلمان فارغ التحصیل شوید می توانید انتظار داشته باشید که سالانه درآمد تقریبی در حدود ۷۵ هزار یورو داشته باشید. البته این را هم بخاطر داشته باشید که ورود به دانشگاه ها برای تحصیل در رشته های پزشکی و حقوق در آلمان کار بسیار سختی است. با توجه به اینکه ابتلا به بیماری برای افراد سالخورده و بیماری های مرتبط با کهولت سن بیشتر است، تقاضای زیادی برای جذب نیروی متخصص پرستار و کمک پرستاری در آلمان دارد.

لازم به ذکر است اگر پرستار هستید و قصد مهاجرت رایگان به آلمان را دارید، صفر تا صد کار، که شامل پشتیبانی در جمع‌آوری مدارک، ترجمه و تاییدات مدارک است به عهده مونارک است. پرستاران در طول این 8 ساعت، نیم ساعت وقت برای صرف غذا و چند تایم کوتاه برای استراحت دارند. بعد از دوره کارآموزی شما به عنوان یک پرستار می توانید در محیط های متنوعی مشغول به کار شوید. همچنین شما محدودیتی از بابت شهر انتخابی برای انجام فعالیت حرفه ای خود نخواهید داشت و در نتیجه می توانید در بیمارستان، خانه سالمندان، مراکز بهداشتی، مراکز مراقبتی و یا تخصصی در آلمان کار کنید. خدمات مراقبت کوتاه مدت و یا مراقبت های سرپایی، از دیگر گزینه های موجود محسوب می شوند.

مطالعه دقیق شرایط و ضوابط مهاجرت به آلمان و همچنین برنامه‌ریزی صحیح، گامی کلیدی در مسیر مهاجرت موفق پرستاران به این کشور است. در این مقاله، سعی کردیم تا اطلاعات مفیدی در خصوص مهاجرت پرستاران به آلمان ارائه دهیم. مهاجرت پرستاران به آلمان فرصتی بی‌نظیر برای پرستاران و خانواده آنها است تا در یکی از پیشرفته‌ترین نظام‌های سلامت جهان وارد شوند. در حقیقت، شغل پرستاری در آلمان می‌تواند راهی مطمئن برای تحقق اهداف حرفه‌ای و شخصی پرستاران و خانواده آن‌ها باشد. شرایط پرستاری در آلمان با توجه به نیاز شدید این کشور به نیروی کار در این حوزه، از وضعیت مناسبی برخوردار است.

پرستار باید اقامت دائم یا موقت در آلمان داشته باشد و توانایی مالی خود برای تأمین هزینه‌های خانواده و فراهم کردن شرایط زندگی مناسب را اثبات کند. توجه داشته باشید که هزینه ویزای همراه برای هر کدام از اعضای خانواده به صورت جداگانه محاسبه می‌شود. همچنین همسر متقاضی می‌تواند پس از ورود به آلمان، به دنبال شغل مناسب خود باشد. در صورت تمایل به تحصیل در آلمان، فرزندان می‌توانند از مزایای تحصیل رایگان در این کشور بهره‌مند شوند. آوسبیلدونگ پرستاری آلمان یکی از روش های توصیه شده برای علاقه‌مندان مهاجرت به آلمان و اشتغال در این رشته است.

ارائه مدارک مرتبط با قراردادهای کاری از کارفرمایان آلمانی می‌تواند به اثبات توانایی مالی شما کمک کند. قرارداد کاری نشان‌دهنده این است که شما می‌توانید هزینه‌های زندگی خود را بدون نیاز به کمک‌های دولتی تامین کنید. همچنین مدارک اضافی شامل صورتحساب‌های بانکی، اسناد مربوط به دارایی‌ها، و یا مدارک درآمد می توانند کمک کننده باشند. این روش برای پرستارانی مناسب است که از یک کارفرمای آلمانی پیشنهاد شغلی دریافت کرده باشند. در این روش ابتدا از طریق سایت‌ های کاریابی، شبکه‌ های اجتماعی حرفه ‌ای (مانند LinkedIn) و آژانس ‌های کاریابی می ‌توانید به دنبال فرصت ‌های شغلی بگردید. پس از موفقیت در مصاحبه ‌های کاری و دریافت پیشنهاد شغلی رسمی از کارفرما، درخواست ویزای کار را می دهید.

اگر شش روز در هفته کار می کنید، حداقل مرخصی با حقوق سالانه شما 24 روز کاری است. اگر قصد مهاجرت به آلمان را دارید می توانید با کارشناسان موسسه مهاجرتی MIE تماس بگیرید و از مشاوره اولیه رایگان بهره مند شوید تا شرایط خود را بررسی نمایید. اما در خصوص استخدام پرستار باید گفت که میانگین درآمد شغل پرستاری در آلمان برای زنان بیشتر از مردان است. در تعریف ویزای جستجوی کار باید گفت این ویزا، به متقاضی امکان کاریابی در آلمان را در بازه زمانی 6 ماهه می دهد. عامل ایجاد کننده تمایز میان این دو ویزا، حقوق ذکر شده در قرارداد کاری و شرایط و مدت زمان اخذ اقامت دائم آلمان است.

هرچه میزان سابقه کاری پرستاران در آلمان بیشتر باشد، دستمزد آن‌ها نیز بیشتر خواهد بود. پس از مهاجرت پرستاران به آلمان، اغلب آن‌ها به‌عنوان دستیار پرستاری مشغول به کار می‌شوند. چنانچه مدارک شما، توسط مقامات ایالت مربوطه تائید نشد، باید در دوره‌های آموزشی پرستاری در آلمان شرکت کنید. این آموزش‌ها با عنوان دوره آموزشی حرفه‌ای (vocational) برگزار شده و ممکن است ۲ الی ۳ سال طول بکشد. پس از اتمام دوره آموزش، باید آزمون ویژه پرستاری (staatliche prüfung) را بگذرانید تا بتوانید به‌عنوان پرستار در آلمان کار کنید. پس از قبولی در آزمون، می‌توانید مجوز دولتی برای کار در آلمان به‌عنوان پرستار را دریافت کنید.

به این ترتیب، در هر پنج سال می‌توانید حداقل یک سال از مزایای این بیمه استفاده کنید. افراد دارای فرزند، 67 درصد و افرادی که فرزندی ندارند 60 درصد از دستمزد خالص‌شان ظرف 12 ماه گذشته و قبل از بیکاری را به عنوان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند. مضاف بر این، کمک‌هزینه‌های مسکن و اقلام ضروری هم به افراد بیکار اعطا می‌شود. در آلمان طبق قانون، همه شاغلان و همچنین برخی از گروه‌های خوداشتغال باید حق بیمه را پرداخت کنند. در آلمان می‌توان از دو یا چند کشور حقوق بازنشستگی دریافت کرد و هنگامی که نیروهای کار خارجی پس از بازنشستگی به کشور خود بازگردند، مستمری‌شان برای ایشان ارسال خواهد شد.

البته شباهت‌هایی هم با هم دارند، اما نوع ویزایی که در هر کدام از این روش ها دریافت می‌کنید، بسیار متفاوت خواهد بود. به مانند دیگر مشاغل پرستاران و مراقبین از سالمدان نیز می‌توانند با بجای آوردن پیش‌شرط‌های لازم دوره‌ی کارآموزی در آلمان را بگذرانند. در صورتی که متقاضی پس از اتمام دوره آوسبیلدونگ به کار تمام وقت در آلمان مشغول شود می تواند بعد از چند سال برای دریافت اقامت دائم آلمان اقدام نماید. در برخی موارد، پرستاران می‌توانند با پیشنهاد شغلی از بیمارستان‌ها یا مراکز درمانی آلمان وارد روند مهاجرت شوند. همچنین، گذراندن دوره‌های کارورزی و معادل‌سازی برای هماهنگی با سیستم درمانی آلمان الزامی است.

تامین اجتماعی شامل بخش‌های مختلفی مانند بیمه درمانی، بیکاری، مستمری و مراقبت‌های پرستاری مختلف است. مبلغ کل کمک‌های اجتماعی در ماه 40.45٪ از درآمد ناخالص کارمند است، اما کارفرما نیمی از هزینه را پوشش می‌دهد، به این معنی که شما باید تنها 20% را بپردازید. از آنجایی که کارمندان به سیستم دولتی کمک می‌کنند، حق دریافت غرامت نیز دارند. پرستاران با ارائه مدارک تحصیلی معتبر، مدارک زبان، سابقه کاری و … می‌توانند به ویزای کاری آلمان برسند. یکی از راه هایی که برای مهاجرت پرستاران به آلمان بدون مدرک زبان وجود دارد، گذراندن دوره زبان آلمانی در کشوری دیگر و بعد ورود به کشور آلمان است. برای درخواست این ویزا، باید قرارداد کاری یا پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای آلمانی داشته باشید و سطح زبان آلمانی B1 یا بالاتر را بتوانید ارائه دهید.

به عبارت دیگر می توان گفت بهبود مداوم بازار کار پرستاران در آلمان به دلیل کاهش نیروی انسانی جوان این کشور است. آشنایی با اصطلاحات و تجهیزات پزشکی به زبان آلمانی برای هر کسی که در زمینه پزشکی فعالیت می‌کند، بسیار مهم است. با توجه به پیچیدگی و گستردگی علم پزشکی، همواره نیاز به یادگیری و به‌روزرسانی اطلاعات در این زمینه احساس می‌شود. معاینه‌های پزشکی و مدارک سلامت یکی از بخش‌های حیاتی در فرآیند مهاجرت به آلمان است. این مدارک باید نشان دهند که شما از سلامت عمومی مناسبی برخوردار هستید و هیچ بیماری یا اختلالی ندارید که ممکن است بر عملکرد شما در محیط کار تاثیر بگذارد. مدارک مربوط به معاینه‌های پزشکی و سلامت شامل یک گزارش جامع پزشکی است که نتایج آزمایش‌های مختلف مانند آزمایش خون و بررسی‌های دیگر را پوشش می‌دهد.

دوره‌های آوسبیلدونگ در آلمان، یکی از گزینه‌های خوب برای تحصیل پرستاری در آلمان و کار در آلمان است. در این دوره‌ها، شما ۳ سال تحت آموزش تئوری و عملی قرار می‌گیرید و حقوق ماهیانه دریافت می‌کنید. حقوق آوسبیلدونگ پرستاری در آلمان در سال اول آموزش، بین ۱,۱۹۰ الی ۱,۲۳۱ یورو ناخالص در ماه، در سال دوم بین ۱,۲۵۰ الی ۱,۲۹۷ یورو در ماه و در سال سوم بین ۱,۳۵۰ الی ۱,۴۰۳ یورو در ماه است. میزان حقوق پرستاران در آلمان، یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های متقاضیان مهاجرت به این کشور، به‌ویژه متخصصان این حوزه است. حقوق پرستاران در آلمان از ماهیانه حداقل 1,340 یورو تا 4,620 یورو در ماه متغیر می‌باشد.

پرستارانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، اغلب مایلند خانواده خود (همسر و فرزندان زیر 18 سال) را نیز همراه ببرند. برای این منظور، دریافت ویزای همراه برای هر یک از اعضای خانواده ضروری است. در پایان دوره آوسبیلدونگ، باید در آزمون نهایی شرکت کرده و آن را با موفقیت پشت سر بگذارید. برای شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ، می‌توانید بعد از اتمام دبیرستان اقدام کنید. توجه داشته باشید که شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ آلمان جهت ویزا معمولاً محدودیت سنی دارند و باید حداکثر ۲۵ سال داشته باشید.

یکی از بزرگترین مزیت های حضور در دوره های کمک پرستاری در آلمان این است که متقاضیان از همان ابتدای دوره آموزش حرفه ای در ازای بخشی از فعالیت های خود در طی دوره عملی، حقوق ماهیانه دریافت می کنند. برای اطلاعات بیشتر و راهنمایی جامع‌تر در مورد انتخاب بهترین شهر برای کار پرستاری در آلمان، حتماً مطلب جداگانه ما را در این زمینه مطالعه کنید. در آنجا می‌توانید با جزئیات بیشتر در مورد هر شهر، مزایا و معایب آن، و مقایسه آنها با یکدیگر آشنا شوید. با دریافت گواهی پزشکی و اخذ تابعیت آلمان، می‌توانید به راحتی در کشورهای عضو اتحادیه اروپا سفر، کار و تحصیل کنید. این مزیت، فرصت‌های بی‌شماری را برای پیشرفت شغلی و شخصی در اختیار شما قرار می‌دهد.

به طور کلی فردی که از طریق پرستاری به آلمان مهاجرت می کند پس از 5 سال کار در این کشور می تواند اقامت دائم را به دست بیاورد. همچنین فرد پس از 7 سال از اقامت خود در آلمان می تواند برای دریافت تابعیت آلمان اقدام کند. اریکا پس از ورود به آلمان نیز از پرستاران و خانواده‌هایشان در امور مربوط به کاریابی، تمدید اقامت، یافتن مسکن و دیگر موارد پشتیبانی می‌کند. همچنین در صورت تمایل پرستاران، اریکا خدمات و مشاوره‌های لازم به‌منظور دریافت اقامت دائم پرستاران و خانواده را نیز ارائه می‌کند. اریکا با کارفرمایان معتبر در آلمان همکاری می‌کند تا پرستاران را با حقوق و درآمد بالا (بیش از 4000 یورو، 2024) استخدام کند.

پرستاران از کشور های مختلف با امید دست یافتن به فرصت ‌های شغلی بهتر، حقوق بالاتر و شرایط کاری مناسب ‌تر، به سوی آلمان جذب می ‌شوند. این مقاله به بررسی صفر تا صد مهاجرت کادر درمان به آلمان می پردازیم، لذا ما را همراهی کنید. یکی از روش های بسیار کارآمد برای متقاضیان بین المللی به منظور کار پرستاری در آلمان، شرکت در دوره آوسبیلدونگ پرستاری آلمان است. این دوره که به دوره کارآموزی در آلمان شهرت دارد، امکان تحصیل و کار همزمان را به متقاضیان می دهند. در این دوره متقاضیان به عنوان کمک پرستار در آلمان در بیمارستانی که با آن قرارداد دارند، دوره کارآموزی در آلمان را سپری خواهند کرد.

آلمان کشوری چندفرهنگی با جامعه‌ای پذیرا است که مهاجران را با آغوش باز می‌پذیرد. جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی متنوع، فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی با فرهنگ‌ها و سنت‌های مختلف را فراهم می‌کند. تمام حقوق این وبسایت برای مؤسسه مهاجرتی گوتوتی آر (شرکت گوهران تیام آرتا) محفوظ است. فرتاک، جایی که مهاجرت تخصصی به آلمان را به یک تجربه آسان و موفق برای شما تبدیل می کند.با تیم فرتاک، مهاجرت به آلمان دیگر یک رویای دور و غیر قابل دسترس نیست. اطلاعات خود را ثبت کنید تا مشاوران مهاجرتی ما سریعا برای مشاوره با شما تماس بگیرند. شما می‌توانید در همین ابتدا، فرم ارزیابی مهاجرت را پر کنید تا شانس مهاجرت خود را به‌عنوان یک پرستار بسنجید.

با توجه به پیشرفت سریع علم پزشکی، همیشه نیاز به به‌روزرسانی اطلاعات و یادگیری مداوم در این زمینه احساس می‌شود. امیدواریم این مقاله توانسته باشد گامی مؤثر در جهت افزایش آگاهی شما در این زمینه برداشته باشد. ازآنجایی‌که مقررات سختگیرانه برای دستیار پرستاری در آلمان وجود ندارد، بعد از مهاجرت پرستاران به آلمان بسیاری از آن‌ها کار خود را به‌عنوان دستیار پرستاری شروع می‌کنند. در حین کار، آن‌ها می‌توانند در آزمون پرستاری قبول شوند و به‌عنوان پرستار در آلمان کار کنند. حقوق دریافتی آنها در مقایسه با سایر مشاغل، به طور قابل توجهی بالا و رضایت‌بخش است. علاوه بر حقوق پایه، مزایای دیگری مانند بیمه بیکاری، بیمه درمانی و بازنشستگی نیز به آنها تعلق می‌گیرد.

پس از اخذ تاییدیه‌های لازم از مراجع ذیصلاح در آلمان، ویزای جاب آفر صادر شده و متقاضی می‌تواند به این کشور مهاجرت کند. این روش به دلیل تضمین شغلی قبل از مهاجرت، از محبوبیت بالایی برخوردار است. معمولا مدت زمان اقامت در این روش چهار سال است و پس از آن، امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر پرستار هستید یا به شغل پرستاری علاقه دارید باید بدانید که آلمان به دنبال جذب نیروی پرستار در این کشور است. بخش مراقبت‌های بهداشتی آلمان 7 میلیون کارمند دارد و بخشی است که بیشترین فرصت‌های شغلی را ارائه می‌دهد.

از مزایای ویزای A17 این است که می‌توان آن را پس از تکمیل فرآیند Anerkennung به ویزای کاری بلندمدت تبدیل کرد. این ویزا همچنین فرصتی برای ارتقا زبان تخصصی و آشنایی با محیط کاری آلمان در اختیار پرستاران خارجی قرار می دهد. دوره آوسبیلدونگ پرستاری آلمان رایگان است و شما الزامی به پرداخت شهریه برای حضور در دوره کارآموزی پرستاری در آلمان نحواهید داشت. برخلاف بسیاری از کشورها که دانشجویان برای آموزش در رشته پرستاری هزینه های زیادی می پردازند. هزینه مهاجرت پرستار به آلمان شامل هزینه‌های ویزا، مجوز اقامت، بررسی مدارک، دوره‌های زبان (در صورت نیاز)، ترجمه مدارک و هزینه‌های زندگی است.

داشتن Certificate ها می تواند میزان موفقیت جهت دریافت ویزای کار آلمان برای پرستاران را افزایش دهد. ویزایA17 به متقاضیان امکان شرکت در دوره های آوسبیلدونگ پرستاری آلمان را می دهد. زبان مصاحبه در سفارت برای اخذ ویزای کار پرستاری در آلمان به میزان شناخت متقاضی از زبان های انگلیسی یا آلمانی بستگی دارد. مسئول پرونده تعیین کننده زبان فارسی، انگلیسی یا آلمانی برای مصاحبه در سفارت است. به عبارت دیگر هر چه رزومه کاری و تحصیلی شما کامل‌تر باشد، شانس شما برای دریافت جاب آفر (پیشنهاد کاری) و اخذ ویزای کار آلمان برای پرستاران بیشتر می‌شود.

توجه کنید این ویزا، نوعی ویزای آوسبیلدونگ پرستاری آلمان است که با ویزای جاب آفر فرق می کند. شرکت مهاجرتی تاپ اکسپرت اولین و معتبر ترین شرکت مهاجرتی ثبت شده در آلمان با نام TEX TOP EXPERTS GmbH و ثبت در اداره ثبت شرکت ها در آلمان و تنها شرکت مهاجرتی GmbH مورد تایید در اتحادیه اروپا میباشد. افراد این تیم متشکل از مهندسان موفق و برجسته در امور مهاجرتی میباشند که در سال 2012 فعالیت خود را در زمینه مهاجرت قانونی کاری، تحصیلی و ثبت شرکت و سرمایه گذاری آغاز نموده اند. هزینه‌های زندگی در آلمان بسته به شهر محل اقامت و سبک زندگی شخص متفاوت است. به طور کلی، زندگی در شهرهای بزرگ مانند مونیخ، فرانکفورت یا هامبورگ گرانتر از شهرهای کوچکتر است.

با این حال، دولت آلمان بسیاری از این هزینه‌ها را پوشش می‌دهد و هزینه‌های زندگی در این کشور نسبتاً مناسب است. با افزایش جمعیت سالمند و پیچیده‌تر شدن بیماری‌ها، نیاز به پرستاران ماهر و باتجربه در این کشور رو به افزایش است. داشتن پیش‌زمینه در حرفه پرستاری، داشتن حداقل مدرک B2 زبان آلمانی و اقدام در سنین کمتر از ۲۵ سال، از شرایط عمومی شرکت در دوره‌های آوسبیلدونگ پرستاری در آلمان است. درآمد سالانه پرستاران در آلمان با توجه به میزان سابقه کاری و سطح تحصیلات از ۳۰,۲۵۷ یورو (کمترین) تا ۳۶,۰۰۰ یورو (بالاترین) متغیر است. به‌طور میانگین، فردی که به‌عنوان پرستار در آلمان کار می‌کند، معمولاً حدود ۳۵,۱۰۳ یورو در سال درآمد دارد.

حقوق پایه پرستاران تازه‌کار در آلمان به طور متوسط ​​بین 2,500 تا 3,500 یورو در ماه به صورت ناخالص است و با افزایش تجربه کاری به 4,000 یورو و بیشتر می‌رسد. کارفرماها معمولاً در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی، خانه‌های سالمندان و کلینیک‌های تخصصی هستند. برخی از ایالت‌ها با ایجاد مشوق‌هایی مانند هزینه آموزش زبان یا حمایت از اقامت خانواده پرستار را برای ضور در آن ایالت تشویق می کنند. با شرکت در دوره های آوسبیلدونگ پرستاری، درآمد پرستار در آلمان، طبق قانون سال اول ماهانه 0 تا 1200 یورو خواهد بود. حقوق پرستار در آلمان در سال های دوم و سوم بیشتر از 1200 یورو در ماه خواهد بود.

شستن، حمام دادن یا کمک به بیماران ناتوان، بخشی از وظایف روزمره یک پرستار است. وظیفه پرستار تنها رسیدگی به بیماری نیست، بلکه مراقبت از روحیه و رفاه بیمار نیز اهمیت دارد. همدلی با بیمار، صحبت کردن با او و حتی کمک در کارهای شخصی مانند شانه زدن موهایش، بخشی از وظایف یک پرستار دلسوز است. تا زمانی که نتوانید در آزمون پرستاری قبول شوید، می‌توانید به‌عنوان دستیار پرستار در آلمان کار کنید. ارائه تاییدیه تمکن مالی، نشان‌دهنده توانایی شما برای پرداخت هزینه‌های سفر و زندگی در آلمان است. علاوه بر موارد ذکر شده، عواملی مانند هزینه زندگی، زبان، فرهنگ و امکانات تفریحی نیز در انتخاب شهر مناسب نقش دارند.

شغل پرستاری جزو مشاغل حساس به شمار می‌آید و پرستار برای مراقبت از بیماران باید سلامت جسمی و روانی داشته و جهت اینکه آیا فرد برای پرستاری مناسب است یا خیر تصمیم‌گیری شود. سلامت و صحت روانی فرد نیز برای دولت آلمان با اهمیت بوده و با انجام تست‌ها و مشاوره‌هایی از این موضوع اطمینان حاصل می‌کند. متقاضیان این دوره ها می توانند با ارائه مدرک دیپلم 12 ساله و مدرک B2 زبان آلمانی اقدام به ثبت نام نمایند. متوسط حقوق پرستاران در آلمان ماهیانه 3.100 یورو می باشد که با توجه به تخصص و سابقه ممکن است کمی کمتر یا بیشتر از این مبلغ باشد. تمامی این هزینه مهاجرت پرستار به آلمان و همچنین هزینه های زندگی و یافتن کار در این کشور توسط دولت پرداخت خواهد شد. اما بهتر به طور کلی در آلمان هزینه های زندگی به نسبت سایر کشورهای اروپایی مناسب بوده و از جمله کشورهایی در اتحادیه اروپاست که هزینه های مواد غذایی به نسبت در آن به صرفه است.

برای مهاجرت کاری به آلمان به عنوان پرستار، ابتدا باید مدرک تحصیلی خود را معادل‌سازی کرده و مدرک زبان آلمانی در سطح B2 را اخذ کنید. سپس، می‌توانید از طریق جستجو برای پیشنهاد شغلی در بیمارستان‌ها یا مراکز درمانی آلمان اقدام کنید. پس از دریافت پیشنهاد شغلی، برای دریافت ویزای کاری آلمان درخواست دهید و پس از ورود به آلمان، در دوره‌های معادل‌سازی و کارورزی شرکت کنید تا به طور رسمی به عنوان پرستار در آلمان مشغول به کار شوید. مهاجرت پرستاران به آلمان از جمله فرصت‌هایی است که برای افراد شاغل در حرفه پرستاری به وجود می‌آید. برخورداری از حقوق مکفی، اقامت موقت یا دائم در آلمان، خدمات تامین اجتماعی و امکان همراه داشتن خانواده از جمله مزایای اشتغال به‌عنوان پرستار در کشور آلمان است. با مطالعه مواردی که در این مقاله ذکر شد و در صورت نیاز با کمک گرفتن از یک مشاور یا وکیل باتجربه شرایط زندگی و کار در آلمان را می‌توانید مهیا کنید.

اگر در ایران سابقه کار پرستاری ندارید، می‌توانید از طریق دوره آوسبیلدونگ (آموزش حرفه‌ای) در آلمان وارد این حرفه شوید. این دوره سه ساله شامل آموزش‌های تئوری و عملی است و در طول آن حقوق نیز دریافت می‌کنید. برای شرکت در این دوره نیاز به سابقه کار نیست، اما به دلیل رقابت بالا، بهتر است در ایران دوره‌های مرتبط با پرستاری را بگذرانید یا به صورت داوطلبانه در مراکز درمانی کار کنید. هزینه‌های مربوط به سند ویزای کار و اجازه اقامت در آلمان، معمولاً کمتر از 200 یورو است. اما، برای شناسایی مدارک و مجوز رسمی جهت فعالیت به‌عنوان پرستار، باید مبلغی بین 100 تا 300 یورو، بسته به ایالت مورد نظر، پرداخت کرد.

این فرایند برای صاحبان ویزای کار عادی 5 سال پس از شروع کار آن ها در آلمان خواهد بود. اگر حداقل درآمد ناخالص کمتر از مقادیر ذکر شده باشد، ویزای کار عادی به متقاضی تعلق می گیرد. اما با توجه به آمار منتشر شده در سال های قبل می توان گفت احتمال استخدام پرستار در آلمان در بازه سنی 25 تا 40 سال بیشتر است. اگر می خواهید در یک حرفه تحت نظارت در آلمان مانند پرستاری کار کنید ، همیشه نیاز به شناسایی مدارک خارجی یا Recognition دارید، زیرا مقررات قانونی برای مشاغل تحت نظارت وجود دارد. مشاغلی مانند مشاغل زیر نیاز به معادلسازی مدارک خارجی و طی نمودن مراحل تشخیص حتی با گذراندن دوره هایی دارند. کشور آلمان نیز همانند سایر کشورها دارای مشاغلی است که سطح درآمد بسیار پایینی دارند.

دستیاران پرستاری که در آلمان به‌‌عنوان دستیاران مراقبت‌های بهداشتی نیز شناخته می‌شوند، معمولاً در برنامه‌های حرفه‌ای یک‌ ساله در همان مدارسی که پرستاران هستند، شرکت می‌کنند. آن‌ها نیازی به قبولی در هیچ آزمون استاندارد رسمی ندارند، اما با این‌ وجود، باید آمادگی خود را برای این کار، به مقامات بهداشتی محلی ایالت فدرال اثبات کنند. در صورت اخذ ویزای جاب آفر به‌مدت 4 سال در این کشور اجازه کار و زندگی خواهید داشت. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه حقوق پرستاران می توانید مقاله درآمد پرستاران در آلمان را مطالعه کنید. پرستاران در آلمان حداقل 20 روز کاری در سال از تعطیلات با حقوق برخوردار هستند.

با در نظر گرفتن تمام این موارد و برنامه‌ریزی دقیق، پرستاران می‌توانند با گام‌های استوار، مسیر مهاجرت به آلمان را آغاز کرده و از مزایای زندگی و کار در این کشور پیشرفته بهره‌مند شوند. اما به طور کلی مهاجرت کادر درمان به آلمان به ویژه پرستاری، با توجه به ارتباط نزدیک پرستار به مردم نیاز است که پرستاران برای مهاجرت به آلمان و کار در این کشور دانش زبان آلمانی خود را اثبات نمایید. ویزای A17 یکی از روش‌های محبوب مهاجرت پرستاران به آلمان است و برای افرادی صادر می‌شود که قصد دارند در آلمان کار کنند، اما هنوز پروسه معادل‌سازی مدراک تحصیلی و کاری آنها تکمیل نشده است. این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد در حین اقامت در آلمان فرآیند معادلسازی مدارک را تکمیل کنند و حتی در این مدت به‌عنوان کمک‌پرستار نیز مشغول به کار شوند. آلمان به دلیل ارائه نیروی کار در بخش‌های بهداشتی و درمانی، به یکی از مقاصد اصلی پرستاران بین‌المللی تبدیل شده است.

البته توجه داشته باشید که علاقه مندان امکان حضور در این دوره ها به صورت پاره وقت را نیز خواهند داشت که در این صورت طول دوره نیز بیشتر خواهد شد. انتخاب بهترین شهر برای کار پرستاری در آلمان، تصمیمی کاملاً شخصی است و به ترجیحات و اولویت‌های شما بستگی دارد. اما نگران نباشید، ما یک مطلب جداگانه و کامل در مورد بهترین شهرهای آلمان برای پرستاران داریم که می‌تواند به شما در این انتخاب مهم کمک کند. سیستم بهداشت و درمان آلمان، یکی از بهترین‌های جهان است و همه مهاجران، از جمله کادر درمان، از خدمات درمانی باکیفیت و رایگان بهره‌مند می‌شوند. علاوه بر این، برنامه‌های رفاه اجتماعی آلمان، شامل بیمه بیکاری، بازنشستگی و حمایت از کودکان، امنیت خاطر را برای مهاجران به ارمغان می‌آورد.

پرستاران شاغل در کلینیک‌های خصوصی یا بخش‌های تخصصی معمولاً درآمد بیشتری دارند. شغل و کسب درآمد یکی از اولین موضوعاتی است که زمانی که مردم برای اولین یکدیگر را می بینند در مورد آن صحبت می کنند و از یکدیگر سوال می پرسند. در این خصوص اگر که می خواهید با دیگران ارتباط برقرار نمایید و هم کلام شوید دانستن شغل ها به زبان آلمانی مهم می باشد. Was sind Sie von Beruf که به ترتیب به معنی برای زندگی چکار می کنی؟ و یا کار یا شغل شما چیست؟ در مورد شغل و کسب کار افراد در زبان آلمانی می توانید سوال بپرسید. در نهایت، آشنایی با اصطلاحات و تجهیزات پزشکی به زبان آلمانی برای هر فردی که در حوزه پزشکی فعالیت می‌کند، ضروری است. این دانش نه تنها به برقراری ارتباط مؤثرتر با بیماران و همکاران کمک می‌کند، بلکه درک بهتری از فرایندهای درمانی و تشخیصی فراهم می‌آورد.

در این قسمت، به بررسی عوامل موثر بر حقوق پرستاران در آلمان می‌پردازیم و میانگین حقوق این شغل را در ایالت‌ها، بیمارستان‌ها و بخش‌های مختلف، به‌طور جداگانه بررسی خواهیم کرد. چنانچه کسی با مشکلات زبانی روبه‌رو بود می‌تواند در آلمان دوره‌های فشرده زبان را گذرانده و مدرک دریافت کند. فرد بدون سطح مورد نیاز زبان امکان دریافت ویزا را دارد اما مشروط به دریافت و گذراندن دوره زبان در کشور آلمان است و پس از قبولی اجازه کار پیدا خواهد کرد. یک پرستار خارجی واجد‌الشرایط از کشور غیر اتحادیه اروپا، به‌طور معمول می‌تواند به‌مدت چهار سال در آلمان کار و زندگی کند و پس از آن برای تمدید یا حتی اجازه کار و اقامت دائم درخواست دهد. کمبود نیروی کار پرستاری در بخش مراقبت‌های بهداشتی کشور آلمان رو به افزایش است.

دارالترجمه رسمی رنسانس یکی از موسسه های معتبر ترجمه به صورت رسمی در کشور است که طیف وسیعی از خدمات ترجمه ای رسمی و غیررسمی را به مشتریان خود ارائه می کند. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان این موسسه تماس بگیرید. آلمان یکی از کشورهای محبوب برای کسانی است که قصد مهاجرت کاری به این کشور دارند. موقعیت های شغلی مختلف و البته درآمد بالا و سطح بالای کیفیت زندگی باعث شده تا بسیاری از مشاغل برای مهاجرت به این کشور راغب باشند. مهاجرت کادر درمان به آلمان نیز یکی از گزینه هایی است که طی سال های گذشته به ویژه پس از کرونا رواج پیدا کرد. مهاجرت پرستاران به آلمان به عنوان یکی از مشاغل پرتقاضا در آلمان نیز از میان کادر درمان می باشد.

در این مقاله سعی داریم صفر تا صد مهاجرت پرستاران به آلمان را برای شما تشریح کنیم. این کار می‌تواند از طریق ارائه مدرکی مبنی بر داشتن حساب بانکی مسدود شده یا از طریق ارائه یک تعهدنامه مالی اثبات شود. معمولا ضروری می باشد که پرستاران سطح مشخصی از مهارت زبان آلمانی را داشته باشند تا بتوانند به راحتی در محیط کاری و زندگی روزمره در آلمان ارتباط برقرار کنند. معمولا سطح B2 زبان آلمانی بر اساس چارچوب مشترک مرجع زبان ‌های اروپایی (CEFR) مورد نیاز است. پرستاران می ‌توانند با شرکت در یکی از آزمون ‌های زیر، مهارت زبان آلمانی خود را اثبات کنند. آوسبیلدونگ کمک پرستاری در آلمان یک دوره آموزشی تئوری و عملی برای مراقبت از بیماران، کودکان و سالمندان است.

اگر دوره‌های تخصصی یا گواهی‌های اضافی در زمینه پرستاری دارید، حتماً آن‌ها را نیز ضمیمه مدارک خود کنید. این اسناد نشان‌دهنده توانایی‌های شما برای کار در نظام بهداشتی و درمانی آلمان است و شانس موفقیت شما در این فرآیند را افزایش می‌دهد. شما پس از ۵ سال کار به‌عنوان یک پرستار در آلمان، می‌توانید جهت اخذ اقامت دائم آلمان اقدام کنید. برای دریافت اقامت دائم آلمان، شما باید مدارکی مبنی‌بر داشتن شغل، تمکن مالی کافی و مهارت کافی در زبان آلمانی ارائه دهید. همچنین شما پس از ۸ سال زندگی در آلمان، می‌توانید برای اخذ شهروندی این کشور درخواست دهید. توجه داشته باشید که چنانچه بتوانید بلوکارت آلمان را اخذ کنید، این مدت‌زمان کوتاه‌تر خواهد شد.


پرستاری برای نگهداری سالمندان